duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Veteran de război din Corabia, ajuns la 100 de ani, premiat cu „Crucea Comemorativă a celui de-al Doilea Război Mondial”

Un bărbat din Corabia, veteran de război, care a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani, a fost medaliat, marţi, de reprezentanţii Centrului Militar Judeţean Olt şi a fost premiat de primăria din localitate.

 

Iulian Barbu, din oraşul Corabia, cartier Celei, a împlinit, marţi, vârsta de 100 de ani. El a fost sărbătorit de apropiaţi, dar şi de reprezentanţii Primăriei Corabia şi ai Centrului Militar Judeţean Olt. Veteranul a primit o Diplomă aniversară şi medalia „Crucea Comemorativă a celui de-al Doilea Război Mondial” , în timp ce reprezentanţii Primăriei Corabia l-au premiat cu o sumă de bani. „Vă respectăm şi avem profundă recunoştinţă, pentru onorarea drapelului naţional al României în timpul celui de al Doilea Război Mondial, stimate domnule Iulian Barbu. La mulţi ani!”, au transmis reprezentanţii Primăriei Corabia.

Sergentul în rezervă Iulian Barbu a fost încorporat în data de 1 martie 1939 şi a făcut parte din Regimentul 10 Sibiu. Din anul 1940 a ajuns la Statul Major General în Bucureşti, la Regimentul de Gardă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica