duminică, mai 12, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovean arestat pentru că a încălcat de trei ori ordinul de protecție emis de soția lui

Un bărbat de 45 de ani din Craiova, a fost arestat, pentru că a încălcat de trei ori ordinul de protecție emis de către soția lui. Femeia a sesizat Poliția pentru că bărbatul a venit la ea acasă a bătut-o și a amenințat-o.

„În fapt, în noaptea de 26 spre 27 aprilie a.c., ora 00.05, polițiștii au fost sesizați de o femeie, de 42 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, fostul soț, un bărbat de 45 de ani, din localitate, s-a deplasat la locuința acesteia și ar fi agresat-o fizic și verbal.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă în familie și amenințare, fiind emis ordin de protecție provizoriu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În aceeași noapte, în jurul orelor 04.30, polițistii au fost sesizați de femeie cu privire la faptul că fostul soț se află la ușa locuinței sale, încălcând măsurile dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.

Cu acesta ocazie, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.

De asemenea, ieri, în jurul orei 11.50, femeia a sesizat din nou faptul că fostul soț a încălcat prevederile ordinului de protecţie provizoriu, fiind la ușa locuinței sale”, spune IPJ Dolj.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și s-a ales cu dosar penal pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.

Politica