luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

A accidentat mortal o femeie și a fugit de la locul faptei

Duminică, 05.02.2017, în jurul orei 19.30, polițiștii doljeni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe D.N. 56- localitatea  Galicea Mare, s-a produs un accident de circulaţie cu victime.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Băileşti care, în urma primelor cercetări, a stabilit faptul că P.FLORIN, 25 de ani, din comuna Moţăţei, Dolj, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce, a condus un autoturism, iar pe fondul vitezei neregulamentare a accidentat-o mortal pe C.CONSTANŢA, 69 ani, pensionară, din Galicea Mare, care se deplasa pe marginea părţii carosabile.

Imediat după producerea accidentului, tânărul de 25 de ani a abandonat mașina la locul comiterii accidentului și a fugit la un service din comună de unde și-a sunat fratele pentru a-i veni în ajutor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ulterior, autorul însoțit de fratele acestuia s-au întors la locul accidentului unde au încercat să inducă în eroare polistiștii, în sensul că, fratele autorului a încercat să ia asupra lui vinovația producerii evenimentului rutier.

În baza probatoriului administrat de polițiștii doljeni pe numele doljeanului de 25 de ani a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui autoturism cu permis suspendat, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preveniv Dolj,

 

spot_img
spot_img

Politica