marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Peste 110 amenzi şi 42 de permise de conducere reţinute, în primele două zile ale lunii

Peste 110 de sancțiuni pentru abateri ale pietonilor și 31 pentru neacordarea priorităţii de trecere de către conducătorii auto au fost aplicate, în doar două zile, de poliţiştii olteni. 42 de şoferi au rămas fără permis de conducere.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, în perioada 1 –2 februarie, poliţiştii rutieri au desfăşurat acţiuni în trafic pentru prevenirea evenimentelor rutiere în care sunt implicaţi pietonii. 117 abateri privind nerespectarea normelor legale de către pietoni au fost constatate de poliţişti, iar 31 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru că nu au acordat prioritate de trecere pietonilor.

Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 42 de permise de conducere și au constatat o infracțiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Activităţile i-au avut în vedere pe pietonii care nu respectă normele rutiere, dar şi pe conducătorii auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversare regulamentară. La acțiune, au participat 34 de polițiști, scopul fiind conștientizarea atât a pietonilor cât și a conducătorilor auto asupra consecinţelor unui comportament rutier imprudent”, se arată în comunicatul citat.

 

Politica