vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Biserică, veche de peste 140 ani, cuprinsă de flăcări

Incendiu violent în Mehedinți. Biserica din satul Livezile, veche de peste 140 de ani a ars, luni în totalitate. Lăcașul de cult a fost acoperit de flăcări imediat după slujba religioasă de sărbătoarea Sfinților Trei Ierarhi. Pereții vechi din cărămidă și lemn ai bisericii au ars cu repeziciune.

Câțiva localnici și angajați ai bisericii au alertat pompierii, care au intervenit cu patru autospeciale și s-au străduit să stingă focul timp de câteva ore.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Drobeta a fost solicitat să intervina în localitatea Livezile pentru stingerea unui incendiu izbucnit la biserica din localitate. La fața locului s-au deplasat în primă fază două autospeciale de la stația Vânju Mare, apoi s-au solicitat alte două autospeciale de la Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin. Intervenția a fost una dificilă din cauza faptului că sursa de apă este la o distanță de aproximativ 15 km”, a declarat lt.col. Flavius Iscru, purtător de cuvânt ISU Drobeta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La prima vedere se pare că incendiul ar fi pornit de la intrarea în biserică. Pompierii urmează să stabilească, acum, cauza incendiului.

Alexandra Dragolea

Politica