vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Șobolanul din arestul IPJ Dolj

În Arestul Inspectoratului de Poliție Dolj mișună șobolanii. Cel puțin, unul. Sindicaliștii din Poliție au dat publicității imagini în care se poate observa un șobolan plimbându-se nestingherit pe holurile Centrului de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Dolj.

Cu toate acestea, conducerea IPJ Dolj susține că nu a primit recent nicio sesizare de la personalul care își desfășoară activitatea aici, cu privire la existența șobolanilor.

În martie anul trecut s-au reabilitat și modernizat spațiile unde stau persoanele pe care le avem în custodie dar și spațiile comune unde își desfășoară activitatea polițiștii. Este vorba despre investiții care se ridică la 160.000 lei. Ultima deratizare s-a făcut în august 2016, dar nu există un termen până la care trebuie făcută această deratizare. Până acum nici nu am avut sesizări sau informări legate de prezența dăunătorilor în acest Centr, pentru că dacă existau sesizări se făcea o nouă deratizare”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Liderul Sindicatului Polițiștilor Dolj, Elvis Măceșanu, spune că, recent, nu a făcut nicio sesizare în acest sens: „Am făcut destule sesizări, acum ani de zile, și nu s-a rezolvat nimic. N-am mai făcut, că a venit o comisie de la București și erau interesați să ne pună pe noi să facem rapoarte, nu să îndrepte ceva acolo”.

Și sindicatul Europol publicase imagini cu șobolani în centrul de arest al Poliției Dolj, însă acestea au fost surprinse înaintea rebilitării spațiilor, din martie 2016.

Politica