vineri, mai 10, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Persoane fără adăpost internate într-un centru social din Craiova

Aseară, în jurul orei, ora 18.30, polițiști de la compartimentul de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție, aflați în executarea serviciului de patrulare, au găsit, într-o scară de bloc din B-dul Dacia, o femeie de 39 de ani care nu avea nici o sursă de încălzire.
Polițiștii au condus-o pe femeia de 39 de ani la sediul secției de poliție, unde a fost identificată ca fiind vorba despre D.Maria, din comuna Bârca, Dolj. În urma discuţiilor purtate cu aceasta, a rezultat faptul că nu are un domiciliu stabil şi că doreşte să fie internată într-un centru social.
Având în vedere consimţământul persoanei în cauză, precum şi condiţiile meteo nefavorabile și temperaturile extrem de scăzute, aceasta a fost internată în Centrul Social „Sf. Vasile” din municipiul Craiova.
În aceeași zi, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au luat măsurile necesare și au identificat o persoană fără adăpost pe care au transportat-o în spaţiile special amenajate.
Mai exact, polițiștii l-au depistat pe F.Bobi, 35 de ani, din Breasta, Dolj, acesta fiind condus la sediul secţiei în vederea transportării acestuia în cadrul centrelor de adăpost. În acest sens a fost solicitat telefonic un echipaj medical, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Dolj, care a transportat persoana în cauză la Centrul de Primire „Vasiliada” din  Craiova.

Politica