miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE DOLJ: Călin Popescu Tăriceanu, nominalizat premier după alegerile din 11 decembrie 2016

ALDE propune ca viitorul premier al României să fie Călin Popescu Tăriceanu. Formaţiunea politică îşi motivează propunerea prin experienţa liderului partidului.

Am stabilit la sfârşitul acestei săptamâni ca ALDE să aibă propria nominalizare pentru funcţia de prim-ministru, în persoana liderului nostru Călin Popescu Tăriceanu.

Cu această propunere vom merge la negocieri politice pentru formarea noului guvern, după alegerile din 11 decembrie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este o propunere justificată de experienţa domnului Tăriceanu, de performanţele excepţionale ale guvernului condus de el între anii 2004 şi 2008.

În acea guvernare România a avut cea mai mare rată de creştere economică din istoria postdecembrista -8,7%, a dublat salariile şi pensiile, a creat 600.000 de locuri de muncă, a investit 6 % din PIB pentru educaţie(singura guvernare care a făcut acest lucru). În guvernarea Tăriceanu volumul investițiilor a fost mai mare decât în întreaga perioadă 1990-2004.

Românii nu au uitat aceste lucruri şi au cerut domnului Tăriceanu, peste tot în ţară, să-şi asume această nominalizare. Menţionăm că 11 miniştri din guvernul Tăriceanu candidează la aceste alegeri pe listele ALDE.

ÎNCREDERE ÎN ALDE ÎNSEAMNĂ ÎNCREDERE ÎNTR-O VIAȚĂ MAI BUNĂ!”, au anunțat reprezentanții ALDE Dolj într-un comunicat de presă.

Comandat de ALDE Dolj, CUI mandatar financiar 11160008. Executat de SC INTER REGIONAL MEDIA SRL-D

Politica