vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

După sandvişul lui Gorghiu, salamul lui Ponta

După ce Alina Gorghiu a şocat opinia publică relizând un filmuleţ „parodie” în care convinge un copil să îi deschidă uşa, spunându-i că dacă nu o face Victor Ponta îi va copia temele, iar Liviu Dragnea îi va fura sandvişul, a venit şi rândul fostului premier să publice, pe facebook, „o parodie”, vizat fiind nu preşedintele PNL, ci preşedintele ţării.

Victor Ponta, cu o bucată de salam săsesc în mână, i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis, după ce acesta s-a aşezat şi s-a fotografiat pe un scaun de la Masa tăcerii din Târgu Jiu.

Domnule preşedinte Iohannis, mă aflu la cea mai nouă atracţie turistică din Târgu Jiu, scaunul pe care dumneavoastră aţi stat. Vreau să vă rog să învăţaţi, să înţelegeţi, că pe Masa tăcerii nu se mănâncă nici măcar salam săsesc, Poarta sărutului nu se închide şi că pe Coloana fără sfârşit nu se atârnă rufe la uscat. Dacă o să învăţaţi mai mult despre România, sunt convins că o să ne respectaţi mai mult. În calitate de cetăţean şi deputat de Gorj, vă mulţumesc pentru reclama pe care ne-aţi făcut-o. Aş vrea să ne respectaţi mai mult!”, i-a transmis Victor Ponta lui Klaus Iohannis, într-un videoclip ce a devenit viral pe internet.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deşi în zona operelor lui Brâncuşi sunt plăcuţe care atenţionează vizitatorii să nu le atingă, Primăria susţine că nu e interzis să te aşezi la Masa tăcerii, atât timp cât stai cuminte.

Politica