vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova: Bărbat reținut pentru furt calificat

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au depistat cu ajutorul lucrătorilor din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Zătreni – I.P.J. Vâlcea un autor de furt calificat, în cursul zilei de ieri, în timp ce sustrăgea bunuri de la un autotren din curtea unui liceu craiovean, alături de alți tineri.

Suspectul a fost identificat în persoana lui Relu c, în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în Craiova și a fost găsit de polițiștii vâlceni în comuna Tetoiu, județul Vâlcea.

În aceeași zi, s-a format o escortă din polițiști craioveni din cadrul Secției 5 Poliție care au preluat și condus pentru cercetări la sediul unității de poliție persoana în cauză.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, în urma probatoriului administrat s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, față de suspecții P.MARIUS și C.RELU, cel din urmă fiind introdus pe bază de ordonanță de reținere în arestul I.P.J. Dolj, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Politica