Gorj. Percheziţii, în urma scandalului din Panduraşul

Opt percheziţii domiciliare au fost efectuate, luni, de oamenii legii în cartierul Panduraşul, în urma scandalului care a avut loc, duminică noaptea, în acest cartier, între două clanuri de romi. Percheziţii au fost făcute şi în cartierul Obreja.

În timpul percheziţiilor, într-o locuinţă din Panduraşul a fost găsit un pistol de dimensiuni mici, de calibru 6,35 mm.

De asemenea, în aceeaşi locuinţă, au fost găsite două săbii cu lungimea lamelor de aproximativ 80 respectiv 40 cm. Pistolul şi muniţia au fost ridicate în vederea expertizării şi stabilirii folosirii în prezenta cauză, iar săbiile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorilor, în vederea stabilirii participaţiei fiecărei persoane şi încadrării juridice corecte a faptelor”, a transmis IPJ Gorj.

Reamintim că un scandal de amploare a avut loc, duminică noaptea, între două clanuri de romi din cartierul Panduraşul, din Târgu Jiu. O femeie, de 30 ani, a fost împuşcată în umăr cu un pistol cu bile şi a fost transportată la spital, ea fiind, acum, în afara oricărui pericol.

În scandal a fost implicat şi tatăl controversatului afacerist de etnie romă Ion Bîrcină. Şase persoane sunt cercetate pentru lovire, distrugere, nerespectarea regimului armelor şi muniţilor şi uz de armă fără drept.

 

Populare

Recomandări

Câți bani s-au câștigat din bilete la IntenCity Craiova

IntenCity Craiova a lăsat o impresie bună, la finalul...

Copil de 4 ani, înecat în piscină. Mama sa a fost găsită spânzurată

Un copil de 4 ani s-a înecat, miercuri, în...

Edilul din Târgu Jiu se laudă cu noul bazin de înot și îl așteaptă pe David Popovici la inaugurare

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, este mândru de...