sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Drum închis în Vâlcea, după ce un pod s-a înclinat

Autorităţile vâlcene au închis, sâmbătă seara, drumul care leagă două sate din comuna Mădulari de restul localităţii, după ce un pod s-a înclinat, punând în pericol circulaţia autovehiculelor. Potrivit Mediafax, cele două sate vâlcene sunt aproape izolate.

În urma precipitaţiilor abundente din ultimele zile, Drumul Comunal 63A care leagă satele Iacovile de Bănteşti, pe traseul căruia se află podul peste râul Beica, a fost închis.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, deoarece podul s-a înclinat, iar circulaţia peste acesta reprezenta un pericol pentru circulaţia autoturismelor, sâmbătă seara, autorităţile locale au decis să interzică circulaţia rutieră pe acest pod.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 7 mai, ora 21.45, patrula intercomunală a fost anunţată telefonic de autorităţile locale din comuna Mădulari, că podul din beton de peste râul Beica, situat pe DC 63 A, ce leagă satele Iacovile de Bănteşti, s-a înclinat, circulaţia peste acesta fiind un pericol pentru autovehicule. Patrula s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că cele sesizate se confirmă, asfaltul fiind deteriorat. Pentru prevenirea eventualelor evenimente negative, s-a procedat la semnalizarea cu indicatoare rutiere de interzicere de o parte şi alta a podului”, a declarat, pentru Mediafax, inspectorul Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Sâmbătă seara, judeţul Vâlcea s-a aflat printre judeţele în care a fost în vigoare avertizarea cod galben de ploi, grindină şi intensificări ale vântului.

S-au semnalat descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului şi averse de ploaie.

 

 

spot_img
spot_img

Politica