duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

La şcoală se împart pumni

Doi elevi din Târgu Jiu, în vârstă de 17 ani, au ajuns vedete pe intrenet după ce s-au bătut pe holurile şcolii. S-a întâmplat la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu". După ce şi-au împărţit câţiva pumni, unul dintre cei doi elevi, băiatul unui medic din Târgu Jiu, a pus mâna pe o mătură şi a început să îl lovească pe celălat. La întreaga scenă au asistat mai mulţi colegi de-ai lor, iar unii dintre ei au filmat momentul şi l-au publicat pe internet. Înregistrarea a ajuns la directorul liceului, dar şi la Inspectoratul Școlar.

„Este o anchetă internă în derulare. Vom trimite o adresă poliţiei. Am anunţat jandarmeria. Am văzut şi eu filmuleţul la un copil. Am chemat părinţii şi sunt foarte supăraţi. Vom convoca Consiliul clasei şi vedem ce măsuri se vor propune. E prima dată când se bat la noi în şcoală", a declarat Gheorghe Nichifor, directorul Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu" din Târgu Jiu, potrivit  gorj-domino.ro.

Poliţia a fost sesizată în acest caz, iar cei doi liceeni au fost amendaţi de poliţie. Unul dintre ei a primit o sancţiune de 1.500 de lei, iar celălalt de 1.000 de lei, pentru participare şi provocarea de scandal în incinta unităţilor de învăţământ. Niciunul dintre ei nu a depus plângere la poliţie. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Foto:impactingorj.com

spot_img
spot_img

Politica