vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Angajații CFR împart flori călătoarelor de 8 martie

Cu prilejul zilei de 8 Martie 2016, în Gara Craiova, în intervalul orar 10:30-14:30, reprezentanții feroviari vor oferi flori tuturor Doamnelor și Domnisoarelor care vor călători cu trenurile CFR Călatori.

De asemenea, cu prilejul zilei de 8 Martie, în mai multe locații feroviare din țară, colegii noștri ceferiști vor oferi flori femeilor.

Tuturor doamnelor și domnișoarelor le transmitem un călduros „La mulți ani”, o primăvară minunată și călătorii frumoase cu trenul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

30% din angajații CFR Călători sunt femei. Daniela Tîrșogoiu este una dintre ele. Mecanic de locomotivă la CFR Călători-Craiova, își face meseria din pasiune și duce oameni cu trenul la destinații, la fel de bine ca orice bărbat. Cu profesionalism și în siguranță,  demonstrând, o dată în plus, că nu există meserii doar pentru bărbaţi.

Este o meserie frumoasă, cu foarte mare răspundere. Deși este greu, recomand tuturor femeilor care își doresc cu adevărat să se îndrepte către această meserie, să o facă”, spune Daniela în materialul video din cadrul campaniei Ministerului Transporturilor. Dovadă a faptului că munca ei este apreciată, în mai puțin de o săptămână, filmulețul a ajuns în top, devenind viral cu peste 11 mii de vizualizări.

Suntem mândri de ea, suntem mândri de toate ceferistele care își fac meseria cu profesionalism. Dincolo de profesie, ele sunt femei, mame, soții, roluri pe care și le îndeplinesc în fiecare zi din viață. Și pentru asta le suntem recunoscători și le mulțumim. La mulți ani, tuturor!”, a declarat Iosif Szentes, Directorul General al CFR Călători

Politica