joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei hoți prinși într-o zi

Polițiștii doljeni au reținut ieri trei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.
S.CORNEL, de 18 ani, din comuna Giurgiţa, Dolj şi M.D., de 17 ani, din Segarcea au fost reținuți pentru  faptul că, în noaptea de 28/29.10.2015, au pătruns în magazinul lui G.ION, din localitatea Segarcea și au sustras mai multe pachete de țigări și băuturi alcoolice, în valoare de 1.000 lei. De asemenea, prin extinderea cercetărilor, s-a stabilit că inculpaţii sunt autorii a încă trei infracţiuni de furt calificat, două din locuinţă şi unul din auto, comise în perioada octombrie – noiembrie 2015. 
Față de cei doi inculpaţi s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și au fost introduşi în arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Judecătoriei Segarcea cu propunere de arestare preventivă.
I.MĂNEL, de 18 ani, din Băileşti a fost prins după ce polițiștii băileșteni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către N.MIRCEA, 71 de ani, din localitate cu privire la faptul că, în noaptea de 10/11.11.2015, persoane necunoscute au pătruns în curea locuinţei sale şi i-au sustras o pompă submersibilă, în valoare de 400 lei.
Echipa operativă ajunsă la fața locului au efectuat primele cercetări. Iar în aceeași zi, în urma activităţilor specifice întreprinse de polițiștii Compartimentului Investigații Criminale Băilești a fost identificat făptașul.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate prin restituirea către partea vătămată a pompei sustrase, iar  în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Politica