vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Elevi eminenţi premiaţi de preşedintele CJ Mehedinţi

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a premiat ieri trei elevi de la Colegiul Naţional Traian din municipiul Drobeta Turnu Severin, care au obţinut locul III la Olimpiada Internaţională de Matematică, organizată în Saint Petersburg (Rusia).

,,Noua conducere a Consiliului Judeţean Mehedinţi a stabilit ca una din priorităţile instituţiei să fie aceea de a sprijini învăţământul mehedinţean. Dacă în intervalul 2012-2015, Consiliul Judeţean Mehedinţi a spijinit învăţământul mehedinţean, în primul rând prin susţinerea financiară pentru baza materială din şcoli şi licee, anul acesta am ţinut cont şi de faptul că bugetul instituţiei ne-a permis, să sprijinim şi performanţa, să încurajam competiţia şi să preţuim efortul depus de aceşti elevi pentru excelenţă. Ne mândrim cu astfel de rezultate şi îi felicitam atât pe elevi, cât şi pe părinţii acestora" a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Elevii premiaţi sunt: Margherescu Bogdan (Clasa a X-a), Sosea Miruna (Clasa a VII-a) şi Nuica Mihai Călin (Clasa a VI-a). Profesorul coordonator: Manuela Prajea. Şi de Ziua Mondială a Educaţiei, Consiliul Judeţean Mehedinţi a dorit să fie alături de elevii care au obţinut rezultate deosebite la Olimpiadele Naţionale și Internaţionale, prilej cu care a premiat atunci 39 de elevi olimpici de la diferite instituţii de învăţământ din judeţul Mehedinţi, precum şi pe profesorii coordonatori ai lor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica