luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Anchetă la Primăria Rovinari

Poliţiştii gorjeni anchetează un contract al Primăriei Rovinari, prin care unei societăţi din Bucureşti i-au fost plătiţi câte două milioane de lei, pe fiecare an, pentru întreţinerea spaţiilor verzi.

Contractul a fost încheiat în 2010 cu firma Garden Center Grup SRL din Bucureşti şi prelungit, anual, printr-un act adiţional.

Surprinzător este faptul că într-un oraş plin de praf de carbune există, pe hârtie, 100 de mii de metri pătraţi de spaţiu verde, scriu jurnaliştii de la Radio Târgu Jiu, care mai arată că, în teren, lucrurile stau altfel.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Firmei cu pricina i s-au plătit peste 2 milioane de lei în fiecare an. Printre serviciile pe care trebuia să le presteze societatea se numara curatirea terenului de pe peluze de frunze, crengi, gunoi, iarba si buruieni, udatul gardului viu, a arborilor si arbustilor sau plantarea unor arbori si arbusti, flori ori gard viu, mai arată sursa citată.

Fostul viceprimar Laurenţiu Chivu a reziliat contractul, în această vară, când a preluat interimar atribuţiile de primar.

 

 

Politica