miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

De 70 ani, împreună

Nicolae și Constanţa Ionescu trăiesc de 70 de ani o frumoasă poveste. De 70 de ani formează o familie. Cei doi slătineni au fost felicitaţi cu ocazia acestui moment special și mai rar întâlnit, duminică – 8 noiembrie, de către edilul municipiului Slatina, Emil Popa, în numele administraţiei publice locale.

La casa familiei Ionescu a avut loc o scurtă ceremonie religioasă ce a constat într-un Te Deum de mulţumire adus la împlinirea celor 70 de ani de căsătorie.

Municipalitatea, prin reprezentantul său prezent la eveniment, a oferit cuplului de slătineni o Diplomă care atestă acest record în căsnicie, un coș cu produse tradiţionale, un buchet de flori, precum şi un premiu simbolic în valoare de 500 de lei.
Primarul Emil Popa i-a felicitat pe cei doi slătineni care au dat dovadă de putere, dragoste şi înţelepciune, şi au rămas împreună la bine şi la greu vreme de 70 de ani, considerându-i un exemplu demn de urmat pentru toţi slătinenii.
La finalul momentelor mai mult sau mai puţin oficiale de la domiciliul cuplului menţionat a urmat o mică recepţie organizată de membrii familiei la un restaurant din municipiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

 

Politica