vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aveţi grijă de bătrâni! Doi gorjeni, daţi dispăruţi de familii. Doar unul a fost găsit

Doi bătrâni din judeţul Gorj au fost daţi dispăruţi de familii, după ce au plecat de la domiciliile lor şi nu au mai revenit.

Sâmbătă, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi de o tânără, de 24 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că străbunica sa, Mătuşa Viorica, în vârstă de 85 de ani, din comuna Vladimir, a plecat de acasă pe 4 noiembrie şi nu s-a mai întors.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că bătrâna obişnuia să plece în mod voluntar fără să anunţe membrii familiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din fericire, poliţiştii au găsit-o duminică.

Mătuşa Viorica plecase pentru că voia să meargă în vizită, la rude. Femeia însă s-a rătăcit.

“În dimineaţa zilei de 09 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au identificat în pădurea din punctul Moţeşti, de pe raza comunei Vladimir, pe dispăruta  Mătuşa Viorica, de 85 de ani, care, la data de 04 noiembrie a.c., a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Aceasta a declarat că intenţiona să ajungă la o altă rudă in satul Moţesti, dar s-a rătăcit.

Totodată, din declaraţia acesteia a reieşit faptul că pe timpul dispariţiei nu a fost victima vreunei infracţiuni”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

În schimb, un alt bătrân din judeţul Gorj, dat dispărut de familie, nu a fost găsit.

“La data de 06 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Borăscu au fost sesizaţi de un bărbat, de 36 de ani, din localitate, despre faptul că tatăl său, Vâlceanu Dumitru, de 80 de ani, la data de 04 noiembrie a.c., a plecat voluntar de la domiciliu către localitate Bolboşi, unde domiciliază legal şi nu s-a mai întors”, potrivit IPJ Gorj.

Semnalmente: înălţime 1,60 – 1,70 m, constituţie atletică, greutate aproximativ 60 de kg, faţa ovală, ten deschis, ochi căprui, păr grizonat, drept.

La data plecării, era îmbrăcat cu o geacă tip blue jeans de culoare albastră, cămaşă verde, pantaloni din stofă de culoare gri închis, pe cap purta o căciulă din blană, de culoare neagră.

Persoanele care pot da relaţii despre cei dispăruţi sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. 

Politica