sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incendiu în Craiova

A rămas fără acoperiș la casă. I s-a întâmplat unui craiovean, care locuiește pe Aleea Toamnei. Luni seara, un incendiu a izbucnit la locuința omului. Din primele cercetări ale pompierilor, cel mai probabil focul a pornit de la un coş de fum neprotejat termic. În plus, incendiul s-a extins și la o anexă gospodărească a unui vecin.     

„În data de 26.10.2015, ora 19.51, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu patru autospeciale  de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul locuinţei lui Ion G., incendiul propagându-se la o anexă gospodărească, proprietate lui Constantin D., din mun. Craiova, str. Aleea Toamnei. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul casei de locuit și bucătăria de vară, existând posibilitatea de propagare la vecinătăți. În urma acestuia, au ars:  la Ion G. acoperişul casei, confecţionat din scândură cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de aprox. 100 mp, bucătăria de vară, confecţionată din lemn pe o suprafaţă de aprox. 20 mp,  la  Constantin D.: anexa gospodărească, confecţionată din scândură cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de aprox. 10 mp. D”, au transmis reprezentanții ISU Dolj
Un alt incendiu a distrus, în noaptea de luni spre marți, mașina unui craiovean.       
“În data de 27.10.2015, ora 01.55, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietatea lui Teodorescu B., în mun. Craiova, Bvd. Decebal. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la compartimentul motor, existând posibilitatea de propagare la întreg autoturismul. În urma acestuia, au ars cablajele si componentele din plastic ale compartimentului motor, bordul şi două cauciucuri din faţă ale autoturismului. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric”, potrivit ISU Dolj.

Politica