joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Și-a omorât soțul în bătaie

O femeie de 64 de ani din orașul Calafat și-a bătut soțul până l-a omorât. Aceasta este arestată preventiv pentru 30 de zile, însă a contestat hotărârea judecătorilor Tribunalului Dolj și urmează să îi fie judecată contestația la Curtea de Apel Craiova.  

Procurorii de pe lângă Tribunalul Dolj au admis  „arestarea preventivă a inculpatei VÎRBAN VASILICA, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 8.10.2015 şi până la data de 6.11.2015 inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.”

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore joi dimineaţă, în jurul orei 6.00, fiind suspectată că şi-a omorât bărbatul în bătaie, informează ziaruldecalafat.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, la începutul săptămânii, Vasilica Vîrban a solicitat o ambulanţă la domiciliul său din municipiul Calafat, susţinând că soţul său, Mihai Sergiu Vărban, de 69 de ani, s-a întors bătut de la cârciumă. Medicii l-au găsit mort când au ajuns şi bătut rău, stabilindu-se că avea multiple fracturi costale şi unui traumatism de coloană vertebrală. Anchetatorii au luat-o la întrebări pe soţia bărbatului, care a susţinut sus şi tare că acesta s-a întors bătut acasă, însă potrivit anchetatorilor, leziunile suferite de bărbat nu îi permiteau acestuia să se deplaseze, potrivit ziaruldecalafat.ro.

Foto:ziare.com

Politica