miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Asta înseamnă să fii ghinionist! Cu maşina spartă şi cu amendă de cinci mii lei

Zi ghinionistă pentru un bărbat de 47 ani, din Craiova. Omul a fost prăduit de hoţi şi tot el a fost amendat de poliţişti.

Craioveanul Mihai M. şi-a parcat, ieri, la prânz, maşina, un Rover, pe strada Brestei, în zona Liceului „Gheorghe Chiţu”. Și pentru că îşi lăsase borseta la vedere, mai exact între scaune, un hoţ s-a gândit că se îmbogăţeşte şi i-a spart geamul maşinii. A furat borseta şi s-a făcut nevăzut. Craioveanul a anunţat imediat poliţia, iar oamenii legii i-au răspuns cu o amendă. Motivul? În borseta cu pricina, pe lângă carduri şi mai multe documente, bărbatul avea şi un pistol neletal cu bile, marca Walter. Pistolul era deţinut legal, însă pentru că l-a lăsat în maşină a fost sancţionat. Astfel că, poliţiştii i-au dat o amendă de 5.000 lei pentru încălcarea regimului armelor şi muniţiilor, mai exact nerespectarea prevederilor în vigoare privind condiţiile de păstrare a armei, urmând să i se anuleze şi dreptul de deţinător de armă.

Poliţiştii încearcă acum să îl găsească pe hoţ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt şi se fac verificări pentru identificarea şi prinderea autorilor faptei. Partea vătămată a fost sancţionată contravenţional şi i se va anula dreptul de deţinător de armă, întrucât nu a respectat condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare”, a declarat subcomisar Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

 

 

Politica