duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Experienţa Filiaşiului, decisivă cu CSU II

ACSO Filiaşi s-a răzbunat pentru eşecul din meciul de Cupă în faţa celor de la CS U. Maturitatea jucătorilor de la Filiaşi a fost evidentă în faţa tinereţii puştilor lui Mogoșanu privaţi de aportul unor colegi de la echipa mare. O lună a aşteptat trupa lui Viorel Cojocaru pentru a spăla ruşinea de la acel 0-5 din Cupă. ACSO Filiaşi a profitat şi de faptul că de la echipa mare de la CS Universitatea nu a coborât niciun jucător către “satelit” şi s-a impus clar cu 3-0. Cum se întâmplă de multe ori în fotbal, tonul la ceea ce s-a întâmplat pe teren tocmai puştiul împrumutat de CSU la Filiaşi, Vlad Georgescu. Georgescu a deschis scorul, apoi a scor un penalti transormat de Fotescu. Acelaşi Fotescu a închis tabela de la punctul cu var pe final de joc.”Ăsta e fotbalul. În acest meci am avut oportunitatea să înscriu şi să joc bine şi am făcut-o tocmai în faţa fostei mele echipe. Vreau să le mulţumesc celor din conducerea echipei din Filiaşi că au avut încredere în mine şi sper să nu-i dezamăgesc în acest sezon. M-am bucurat când am marcat, asta e meseria de fotbalist, trebuie să-ţi faci treaba acolo unde eşti plătit”, a declarat Vlad Georgescu. Mulţumit de rezulat, dar şi de joc, a fost şi antrenorul echipei din Filiaşi, Viorel Cojocaru. “Băieţii mi-au făcut o bucurie frumoasă pentru că la sfârşitul săptămânii a fost ziua mea. Cu siguranţă s-a văzut că am fost mai buni în acest joc. Am avut ocazii, am controlat partida, am marcat de trei ori, cu toate că mai puteam înscrie. Sunt convins că acest grup va pune multe probleme adversarilor din această serie. Aveam nevoie de victorie şi vom aborda cu mai multă încredere meciurile viitoare”, a spus Viorel Cojocaru. Acesta a folosit în acest meci formula: Nica – Tudorache, Bălașa, Lupu, Neacșu – Moraru (64 Petcu), N. Popescu, Georgescu (75 Obeanu), Mainerici (84 Pîrvuică) – Fotescu, Bălă (67 Simcea). La CSU II au jucat: Popescu – Ghincea, Drăghici, Ciocoteală, Luică – Dinu (55 Căpățână), Gârbiță, Iuga, Manea – Căle (55 Scarlat), Jurj (55 Buzărnescu).

 

Mogoşanu, dezamăgit de evoluţie

 

Eşecul cu ACSO Filiaşi l-a nemulţumit pe antrenorul craiovenilor, Daniel Mogoşanu.”M-a dezamăgit atitudinea din teren a unor jucători, am greşit mult în repriza a doua, pentru că la toate cele trei goluri s-au făcut greşeli personale. S-a văzut că majoritatea dintre cei care au fost în teren nu au o experienţă mare la acest nivel şi de lucrul acesta mă tem cel mai mult. Trebuie să uităm acest joc şi să reparăm ce a fost prost în evoluţie. Avem o partidă de Cupă în care sunt convins că ne vom prezenta mai bine la Brânceni”, a declarat Mogoşanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

ACS Podari a luat 3 goluri după pauză

 

Cu o prestaţie bună în prima repriză la Ştefăneşti, ACS Podari nu a mai jucat la fel şi după pauză şi a fost învinsă cu 3-0, de echipa locală CS. Ionuţ Şerban, de două ori, şi Dorin Preda puteau marca în primul mitan, dar repriza a doua le-a aparţinut gazdelor. La Ştefăneşti, antrenorul Dragoş Bon i-a avut în teren pe:Mecea – Marcu, Dina, Dreşcă, Ciocioană- Săceanu(77 Rioşanu), Marinoiu(78 Cimpoeru) – Badea, Preda, Raicea-Şerban(84 Mirescu). (C.I.)

spot_img
spot_img

Politica