duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Ghiozdan de la Primărie, pentru copiii care merg în clasa zero

Cadou de la Primărie, pentru copiii din Slatina care anul acesta merg în clasa pregătitoare. Municipalitatea le va da câte un ghiozdan și câte un penar echipat cu ceea ce le trebuie micuţilor.

Consilierii locali au aprobat alocarea de fonduri în acest sens, respectiv, 17.000 lei.

„Este o iniţiativă la care m-am gândit mult, pe care am numit-o  şi care se leagă de o acţiune oarecum similară demarată anul trecut în Slatina de fosta conducere şi cu care eu nu am fost de acord, respectiv acordarea unui penar gratis pentru copiii din clasa zero. Eu am mers puţin mai departe, acum, şi am decis ca, în această toamnă, fiecare copil din Slatina, înscris la clasa zero, să primească, gratis – desigur, câte un ghiozdan şi câte un penar, acesta din urmă conţinând toate rechizitele necesare scrisului. Efortul financiar nu este deloc unul semnificativ, dar îi va ajuta sigur pe părinţi şi copii deopotrivă”, a declarat, pentru adevărul.ro, edilul interimar al urbei, Emil Popa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rechizitele şcolare vor fi distribuite copiilor beneficiari chiar în prima zi de şcoală. Este despre 750 de ghiozdane şi, respectiv, 750 de penare.
 

 

 

spot_img
spot_img

Politica