joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mașina rectorului UCB, distrusă de fiul unui om de afaceri

Dragostea naște scântei. La propriu. Fiul omului de afaceri Viorel Cremeanu, Mădălin, în vârstă de 25 de ani, a distrus mașina rectorului Universității „Constantin Brâncuși“, Luminița Popescu.

Motivul, lui Mădălin Cremeanu i se aprinseseră călcâile după fiica Luminiței Popescu, Mirela Alexandra, judecător stagiar la Târgu Cărbunești. Avea însă un rival, pe fiul afaceristului Nicu Măroiu.

Fata a fost în vizită la Măroiu junior. De supărare, Mădălin a distrus mașina fetei. Și nu s-a oprit aici. A luat două sticle cu benzină şi le-a aruncat în gardul şi uşa de acces de la una din casele familiei Măroiu, aflată în centrul municipiului Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cremeneanu junior a mai incendiat şi uşa de la garajul familiei Măroiu.

„În data de 29 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au reţinut pentru 24 de ore şi au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr în vârstă de 25 de ani din localitate, bănuit de săvârşirea infracţiunilor concurente de distrugere şi deţinerea fără drept de materiale pirotehnice. Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că în noaptea de 29 august, persoana în cauză a distrus prin lovire un autoturism aparţinând unei femei de 46 de ani din localitate şi, prin incendiere, poarta de acces, două uşi de garaj şi gardul de împrejmuire ale locuinţei aparţinând unui bărbat de 47 de ani din localitate“, a spus, potrivit adevărul.ro Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Lumința Popescu, Rectorul UCB, spune că s-a creat o confuzie și că nu fata ei ar fi fost motivul disputei.

„Din informaţiile pe care le am de la fiica mea, ea era în vizită la Nicu Măroiu. Am văzut speculaţii care s-au făcut că ar fi iubita lui Cremeneanu sau a lui Nicu Măroiu şi nu este nimic adevărat. Nicu Măroiu are o prietenă de un an an şi ceva, care este studentă la noi la universitate. Întâmplarea a făcut ca fiica mea să se afle în vizită la Nicu Măroiu. Cei doi, Nicu Măroiu şi Cremeneanu, aveau o dispută mai veche pentru nişte datorii, care nu mă privesc. Acest Cremeneanu a confundat maşina cu cea a prietenei lui Nicu Măroiu. Nu ştiu dacă era beat sau nu. Când fiica mea a plecat de acolo şi a venit acasă, el a urmărit maşina, crezând că este vorba de prietena lui Nicu Măroiu. De aici a pornit totul. A distrus parbrizul şi geamurile maşinii. Am făcut plângere la poliţie ieri. Copiii se cunosc pentru că au fost colegi de liceu. Cremeneanu a fost, cred, cu un an mai mic, iar Mirela cu Nicu Măroiu se cunosc din liceu. Fiica mea nu a avut vreo relaţie sentimentală cu vreunul dintre ei. Este o speculaţie absolut jenantă. Mirela are o uşoară tăietură la mână. Nu a ştiut despre ce este vorba. El a avut o problemă cu maşina. Cred că a confundat maşinile”, a declarat, pentru adevărul.ro, Luminița Popescu.

Cert este că Mădălin Cremeanu a fost reținut pentru 24 de ore, iar după audieri procurorii au cerut arestarea preventivă a acestuia.
Viorel Cremeanu şi Nicolae Măroiu, părinţii celor doi sunt doi afacerişti din județ. Viorel Cremeneanu a deţinut o cunoscută discotecă în Târgu Jiu şi are un magazin şi mai multe spaţii comerciale, iar Măroiu a avut restaurantul Modern.

sursa foto: adevarul.ro

Politica