duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SOS din captivitate! Românul răpit în Burkina Faso cere ajutor

Iulian Gherguţ, românul de 39 ani răpit de terorişti, în primăvară, în Burkina Faso cere ajutor. Extremiştii afiliaţi Statului Islamic au postat pe internet o filmare în care Iulian Gherghuţ cere familiei şi statului român să îl salveze.

“Numele meu e Iulian Gherguţ. Provin din România. Astăzi e 18 august 2015. Am fost răpit în Tambao de grupul al-Mourabitoune. Cer familiei mele să mă ajute să scap cât mai repede cu putinţă. Îi salut pe părinţii mei. Cer directorului companiei Pan African, domnul Souleyman, guvernului din Burkina Faso şi din România să mă elibereze cât mai repede şi să asiste la negocieri”, este mesajul lui Gherguţ.

Iulian Gherguţ a fost răpit de la mina din Burkina Faso, unde lucra ca agent de securitate la o filială Timiş Corporation.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Interesant este că bărbatul vorbeşte despre negocieri, dar răpitorii nu au formulat până acum nicio revendicare, potrivit digi24.ro.

Serviciile Secrete, Ministerul Apărării, Administraţia Prezidenţială şi Ministerul de Externe au format o celulă de criză.

 

 

sursa foto: independent.md

Politica