sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

,,Fragmente”, la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” va găzdui mâine, de la ora 19:00, în Salonul Medieval, expoziția de pictură ,,Fragmente” a Robertei Ionescu, artist plastic.

 „Lucrările reprezintă o serie de autoportrete, o aglomerare de stări, etape şi perioade din viaţa mea. Am pus accentul în câteva dintre lucrări pe anumite „fragmente" ce întrunesc, de fapt, esenţa omului manifestată în trup, suflet şi minte”, declară artista, despre conceptul care a stat la baza expoziţiei.

Roberta Ionescu a absolvit Universitatea de Arte Plastice din Bucureşti, secţia Grafică. În prezent este masterandă în ultimul an la Grafică. A participat la expoziţii de grup şi expoziţii personale în Craiova, Bucureşti, Republica Moldova, Vidin, Bruxelles, Torino. În 2005 a obţinut premiul al II-lea la concursul „Rime e ritmi italiani – colori” din Craiova, în 2007 premiul I la Concursul Internaţional „Nicolae Tonitza” din Bârlad, în 2010 a obţinut medalia de aur la concursul de fotografie „Craiova în imagini”, acordat de Asociaţia Artiştilor Fotografi din România, iar în 2011 a obţinut premiul special la Olimpiada Naţională de Arte Vizuale Creaţie vestimentară de la Târgovişte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Expoziţia „Fragmente” va rămâne pe simeze timp de două săptămâni. Intrarea publicului este liberă. 

Politica