miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O altfel de vară pentru copiii din centrele de plasament

Participanţii proiectului „Experience around the world” împreună cu cei patru studenţi străini care au venit în România pentru a-i pregăti pe aceştia, vor avea astăzi, de la ora 10, una  din activităţile plănuite în afara sesiunilor cu teme stabilite şi vor lăsa sala în care au fost obişnuiţi, pentru a merge la film. 

Cinema 3d Colours, sprijină pentru a doua oară acţiunea AIESEC Craiova, oferind copiilor posibilitatea de a merge la film şi contribuind la vara altfel pe care organizaţia şi-a propus să o creeze pentru ei.  Cinema 3d Colours a fost implicat în activităţile proiectului încă de la prima ediţie, care a avut loc în iarnă.
Experience around the world este un proiect de educaţie non-formală ce se adresează copiilor din centrele de plasament. Proiectul presupune patru tineri ce provin din afara graniţelor care susţin sesiuni de pregătire şi dezvoltare pentru 60 de copii din centrele de plasament din Craiova.

Întreaga durată a proiectului este de şase săptămâni, între 1 iulie şi 15 august, timp în care, de trei ori pe săptămână, copiii participanţi vor asimila informaţii noi despre patru culturi diferite, vor învăţa limba engleză, îşi vor dezvolta abilităţi precum lucrul în echipă, vorbitul în public, comunicare, creativitate, responsabilitate, multiculturalitate etc. Durata unei sesiuni de pregătire este de 2 ore, iar acestea sunt structurate într-un mod interactiv, prin care copiii vor avea o participare dinamică la activităţile desfăşurate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica