marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Conferință Internațională UNIFERO la Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman”

În perioada 24 -26 iulie, în sala Acad. Dinu C. Giurescu a Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”  va avea loc a 8-a Conferință Internațională a organizației nonprofit și non guvernamentale UNIFERO. Tematica  conferinței  este:  Educație Globală Inclusivă. Importanța ei în Societatea Românească de azi; Contribuții ale Femeilor la Dezvoltarea Omenirii prin Branduri vechi și noi România.

Tematica evenimentului așteptat și primit cu interes și apreciere în fiecare an,  este  o  dovadă a  eforturilor  permanente  în  găsirea de noi  posibilități  pentru îmbunătățirea statutului femeilor și a familiilor acestora prin educație, dezvoltare a cunoștințelor de antreprenoriat/business, sănătate, cultură, și media. În cadrul modulelor / simpozioane se vor dezbate de asemenea teme legate de: situația socială actuală a femeii române, familia istorică, păstrarea culturii și limbii române în alte teritorii, dar și  de responsabilitate duală, soluții împotriva violenței, a abuzului și abandonului parental, proiecte legate de sănătatea femeilor și a familiilor lor.

Și în acest an Conferința Internațională UNIFERO Inc. susține și prezintă creația feminină și dedicată genului frumos, inițiind un Concurs de Creație Literară pentru Adulți .  Evenimentul  se  adresează  femeilor  române în  special,  indiferent  unde seaflă, dar și femeilor de alte naționalități din toată lumea și suporterilor acestora. Un modul aparte este dedicat și  tineretului între 18 -28 de ani care este încurajat  să  participe  activ  la  lucrări/dezbateri.  Studenții  au  intrare  liberă.  Deasemenea va avea loc și  deschiderea celor doua concursuri pentru elevii claselorIII-XII, potrivit biroului de presă al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” 

Politica