joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

24 de ore pline pentru ISU Dolj

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a trei incendii, o intervenție descarcerare, o intervenție asistenţă medicală de urgenţă aeriană și 17 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Secţia Pompieri Segarcea a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată în com.Cerăt. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia au ars aproximativ 5000 m2 vegetaţie uscată. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

Secţia Pompieri Băileşti a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu de mirişte în mun.Băileşti, str. Prelungirea Lt.Becherescu. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la miriște, în urma acestuia au ars aproximativ 1 ha. mirişte. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului o țigară aprinsă aruncată la întâmplare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit în spaţiul tehnologic dintre blocurile F18 – F 19, în mun.Craiova, str. Gogu Constantinescu. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la reziduri menajere, în urma acestuia au ars aproximativ 200kg resturi menajere. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului o țigară aprinsă aruncată la întâmplare.

S.V.S.U. Poiana Mare a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, pe un teren viran apartinand Consiliului Local Poiana Mare. În urma acestuia au ars aproximativ 1ha vegetaţie uscată şi aproximativ 300 kg reziduri menajere.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a asigurat măsuri de apărare împotriva incendiilor la Turneul Internaţional de Box „Centura de Aur” Nicolae Linca, desfăşurat la Sala Polivalentă din mun. Craiova.

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M) – 4 intervenţii.

Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 3 intervenţii.

Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 7 intervenţii.

Secţia Pompieri Segarcea (E.P.A.) – 3 intervenţii. 

 

Foto:sansanews.ro

Politica