duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nereguli într-un club din Craiova

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat și executat, vineri și sâmbătă, acțiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală și a altor activități ilicite în domeniul alimentației publice la baruri și cluburi.

În urma activității au fost verificate 9 societăţi comerciale, 8 persoane fizice și 9 mijloace de transport.

Ca urmare a abaterilor constatate de polițiști au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale de peste 65.000 lei, iar valoarea mărfurilor confiscate se ridică la  2.090 lei reprezentând contravaloarea a 950 kg. Fructe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu ocazia controlului efectuat la un club din Craiova,  a fost identificată o formatie vocal-instrumentală ce desfăşura program artistic fară ca administratorul societatii să aibă încheiat contract de munca sau colaborare cu cei şase membri ai formatiei. De asemenea, s-a constatat ca în cadrul clubului se difuza muzica în scop ambiental folosindu-se CD-uri imprimate cu opere muzicale piratate.

         Totodata, în urma controlului au fost identificate mai multe mărfuri ce fusesera comercializate fară a exista documente de provenienţă pentru acestea, societatea fiind sanctiontă contravenţional cu amendă în cuantum de 20 000 lei,  dispunându-se totodata confiscarea sumei de 570 lei – reprezentand contravaloarea marfurilor comercializate fara documente de provenienţă.

         Administratorului societatii i s-a întocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de ,,primirea la muncă a mai mult de 5 persoane fară incheierea unui contract individual de munca” și ,,oferirea, distribuirea, deţinerea ori depozitarea sau transportul de mărfuri-pirat, în scopul distribuirii”, informează biroul de presă al IPJ DOlj.

Politica