luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mogo, de 2 ori Cîrțu!

Craiova mică condusă de Daniel Mogoșanu, cu doar trei jucători trimiși din Austria de la prima formație, Avrămia, Sin și Cârstea, s-a impus cu 8-0 în partida retur a barajului de accedere în liga a treia, disputată la Severin. Craiovenii s-au distrat cu amatorii din Cerneți, marcând încă din debutul întâlnirii după o lovitură liberă obținută de Jurj și bine executată de Sin. Nu a trecut sfertul academic și deja scorul era 2-0 prin reușita lui Jurj. După acea a fost un joc de-a șoarececel cu pisica, iar în partea a doua Craiova s-a dezlănțuit numai bările și timpul care a expirat făcând ca numărul golurilor să nu sară de zece. Setul reușit în partea a doua aparține lui Burlacu, Jurj de două ori, care a realizat hattrick-ul, Cârstea și portarul Popescu la ultima fază din lovitură de pedeapsă. Așa s-a scris istoria  de promovare a satelitului din Bănie, contra unor adversari care după cum spunea un localnic s-au antrenat toată săptămâna în cârciuma din centrul satului! De fapt, acest localnic aflat la o bere în pauza întâlnirii s-a arătat foarte supărat pe tot ce se întâmplă la această echipă. Dar iată câteva concluzii ale acestuia: “Ăștia de la noi sunt niște bețivi, ciochiști și salahori. Antrenorul a venit pentru acest meci, el muncește sudor la o firmă navală din Spania. De echipă s-a ocupat altul care transpoartă cadavre! Jucătorii? Sunt salahori, unul gropar și majoritatea niște bețivani!”. Chiar și așa, pentru cei din Cerneți, dar și pentru tânărul lor primar toate felicitările au tratat cu respect echipa Craiovei, el a venit sportiv la final și i-a felicitat pe toți care au reprezentat echipa Băniei la acest joc. Și ca o paranteză, pentru Dolj aceasta este a patra promovare consecutivă, a treia de când de destinele fotbalului din județul nostru este păstorit de Silviu Bogdan care a și declarat: “Este a treia, dar an de an va veni a patra, a cincea și așa mai departe…!”.

Mogoșanu: “Trebuie să ne ridicăm la nivelul Ligii a III-a”

Tehnicianul satelitului craiovean a declarat la finalul partidei de la Severin că nu scorul este cel care îl mulțumește în principal, ci modul cum elevii săi s-au prezentat pe gazon, ținând să îi felicite, dar și să îi îndemne ca la anul să facă față provocării din Liga a III-a. "Nu m-a interesat scorul, ci jocul. Nu pot decât să-mi felicit jucătorii. Urmează o altă etapă în dezvoltarea copiilor, fiindcă din noul sezon vor juca într-un eşalon superior şi trebuie să se ridice la nivelul Ligii a III-a. Obiectivul nostru e să creştem jucători pentru prima echipă”, a spus Mogoşanu după ce echipa sa a obţinut cea mai categorică victorie dintre toate campioanele judeţene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pandurii Cerneți – CSU II Craiova          0-8 (0-2)

Au marcat: Sin 2, Jurj 14, 72, 80, Burlacu 67, Georgescu 82, Cârstea 84, L.Popescu 90+2 (p.)

Stadion: Termo, spectatori: 800

Pandurii Cerneţi: Sorin Drăgan – Gheorghe Pele, Cristi Bejinaru (31 Gabriel Ciolacu), Adrian Truşcă, Florin Făget (69 Marius Basarab) – Mădălin Petcu, Cristian Cîrcioran (75 Horia Vătuiu), Mădălin Buşoi – Mădălin Mătăsăreanu, Lucian Zamfir, Alin Lăpădat (51 Cosmin Fişic). Antrenori: Mădălin Lazăr şi Rodinel Firu

CSU II Craiova: Laurenţiu Popescu – Vlad Marcu (53 Mihai Ghincea), Cosmin Ciocoteală, Adrian Avrămia, Andrei Sin – Angelo Iuga (69 Vlad Georgescu), Marian Căpăţână (72 Daniel Cimpoeru), Robert Gîrbiţă (46 Andrei Burlacu) – Adrian Cârstea – Sergiu Jurj, Alin Manea. Antrenor: Daniel Mogoşanu.

Arbitri: Nicolae Cătălin Botaş – Raul Constantin Ghiciulescu, Bogdan Gheorghioiu.

Observatori: Cornel Corocan, Adrian Cocoş.

Politica