miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șefia ISJ Dolj scoasă la concurs

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dolj anunță că Ministerul Educației și Cercetării Științifice scoate la concurs funcția de inspector școlar general al ISJ Dolj.

La concurs poate candida personalul didactic care îndeplineşte, cumulativ, următoarele condiţii: este membru al Corpului Naţional de Experţi în Managementul Educaţional, este absolvent al unei instituţii de învăţământ superior, cu diplomă de licenţă, este personal didactic titular în învăţământ şi are gradul didactic I sau titlul ştiinţific de doctor, are o vechime în învăţământul preuniversitar de cel puţin opt ani, a obţinut calificativul „foarte bine“ în ultimii cinci ani şi nu a fost sancţionat disciplinar în anul şcolar curent. Totodată, candidatul trebuie să aibă o recomandare care să vizeze calităţile profesionale, manageriale şi morale, din partea consiliului profesoral al unităţii de învăţământ sau din partea consiliului de administraţie al inspectoratului şcolar, ori o recomandare a senatului universităţii sau a organului de conducere a instituţiei în care candidatul îşi desfăşoară activitatea la data înscrierii la concurs. Candidatul trebuie să fie apt din punct de vedere medical.

Concursul se va desfăşura în baza Metodologiei de organizare a concursului pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar, modificată de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Pentru ocuparea funcţiilor de inspectori şcolari pot participa şi profesorii care, la data susţinerii concursului, nu au împlinit vârsta standard de pensionare, Ministerul Educaţiei renunţând astfel la condiţia ca participanţii să aibă vârsta cu cel puţin patru ani mai mică decât vârsta legală de pensionare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dosarele de înscriere se vor depune în perioada 29 iunie – 12 iulie, la sediul ISJ Dolj, iar probele de concurs se vor desfășura în perioada 27 iulie – 7 august, la Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

 

Politica