marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Regulamentul de funcționare și acces în Centrul Istoric, aprobat

În ședința Consiliului Local de joi, a fost discutat și aprobat proiectul de hotărâre care face referire la accesul în Centrul Istoric. Astfel că, potrivit proiectului, emiterea autorizației de liber acces în Centrul Istoric se face de către compartimentul de specialitate din cadrul Primăriei Craiova în baza unei solicitări scrise de copia certificatului de înmatriculare sau a cărții de identitate pentru autovehicul pentru care se solicită autorizație de liber acces și după caz a dovezii taxei prevăzute în art 16. al 4. din prezentul regulament. Totodată, cei care doresc să achiziționeze permis de liber acces în Centrul Istoric pe o perioadă de un an, vor fi nevoiți să plătească 40 de lei/ an/ vehicul.

La ora 22.00 se oprește muzica

 

Tot referitor la Centrul Istoric, Lia Olguța Vasilescu a avut o propunere către consilierii locali ca atunci când vor elibera autorizația pentru terase, acestora să le fie impus faptul ca la ora 22.00 să fie oprită muzica.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Pentru Femina, în autorizația pe care o vom elibera autorizația pentru terase vom scrie foarte clar că după ora 22 nu mai este permisă muzică. Nu sunt de acord să blocăm Centrul Vechi la ora 24.00, gata, se închidem terasele, să închidem muzica. Până la urmă, acest spațiu l-am făcut de promenadă. Dar, este foarte adevărat că există două blocuri, acolo, care încă au destinația de locuință pentru că nu putem să schimbăm această funcționare, iar acei oameni trebuie să se odihnească. Astfel că, strict terasele care sunt în fața blocului, în autorizația de funcționare le vom trece foarte clar ca la ora 22.00 să închidem muzica”, Lia Olguța Vasilescu.

Politica