duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova își intensifică măsurile de asigurare a ordinii publice şi siguranţei cetăţenilor

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova anunță că va intensifica măsurile şi acţiunile specifice de asigurare a ordinii publice şi siguranţei cetăţenilor.  Acțiunea are ca scop prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială; depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte; monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane cu un comportament care tulbură ordinea şi liniştea publică.

Aproximativ 200 de jandarmi, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, vor asigura măsurile de ordine publică la o gamă variată de activităţi, ce se vor desfăşura în perioada 26-29.iunie. Vor fi asigurate măsurile de ordine publică la manifestările cultural artistice, ce se vor desfăşura în localităţile Izbiceni și Cezieni-județul Olt; Gogoșu, Pătulele și Burila Mare- județul Mehedinți; Vaideeni și Orlești- județul Vâlcea; Șimnic și Coșoveni- judeţul Dolj. De asemenea, efective din cadrul unităţii vor fi prezente la manifestarea sportivă „Campionatul Național de Ciclism-Șosea”, ce se va desfășura în județul Dolj.

Tot în această perioadă, jandarmii craioveni vor asigura măsurile de ordine publică la manifestarea sportivă „Raliul Bucovăţului”, ce se va desfăşura în localitatea Bucovăţ, judeţul Dolj, în intervalul orar 07.00-15.00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica