vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Viitorii poliţişti în practică la IPJ Dolj

Începând de astăzi până pe 17 iulie,  44  de  elevi  ai  Şcolii  de  Agenţi  de  Poliţie  „Vasile Lascăr” Câmpina şi 2 elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, îşi vor efectua modulul II al stagiului de practică la Inspectoratul de Poliţie alJudeţului Dolj.

Practicanţii îşi vor efectua stagiul de practică la structurile de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, secţiilor de poliţie rurale şi urbane precum şi la posturile de poliţie comunală. Viitorii poliţişti au fost primiţi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj de către  şeful  inspectoratului,  comisar  şef  de poliţie  Dr.  Constantin  Nicolescu,  în  această dimineaţă,  unde a avut loc instruirea lor cu privire la activităţile  pe care urmează să le desfăşoare şi conduita pe care trebuie să o adopte pe parcursul stagiului de practică.

Fiecare elev va avea un tutore profesional, un poliţist cu vastă experienţă profesională, care are rolul de a supraveghea şi îndruma viitorul poliţist în această perioadă, având posibilitatea de a-şi pune în valoare cunoştiinţele teoretice şi practice acumulate la orele de curs.

Policlinica Buna Vestire Craiova
Articolul precedent
Articolul următor

Politica