sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Autostopista care a fugit de la locul accidentului a fost găsită

Femeia care a fugit de la fața locului, în urmă cu câteva zile, când în Vâlcea trei oameni au murit și alți patru au fost răniți într-un accident rutier, a fost găsită.

Femeia acuzată de prostituție de către martori le-a povestit polițiștilor că a făcut autostopul şi că șoferul încerca să o dezbrace în timp ce camionul se afla în mers. Poliția cere arestarea preventivă a bărbatului, anchetat pentru ucidere din culpă.

Două zile au căutat-o polițiștii pe femeia care potrivit martorilor a fugit din cabina tirului imediat după impact. Deși a fost rănită şi ar fi trebuit să meargă la spital ea sa ascuns pentru că aşa i-a cerut șoferul. Luni seara pe raza localităţii Bujoreni o cisternă care abia descărcase substanţe toxice la combinatul chimic din Râmnicu Valcea a intrat pe contrasens, a strivit trei autoturisme și un tir.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trei persoane au murit pe loc iar alt patru au fost rănite grav.  Șoferul Ion Puciu de 43 de ani din Bihor le-a declart polițiștilor că I-a apărut o defecţiune la direcţie si de aceea a nu a mai stăpânit camionul. El a mizat pe faptul că o expertiză tehnică iar fi favorabilă deoarce , cabina a fost distrusa în totalitate o dată cu ea și probele.

De gol l-au dat urmele de sânge de pe locul din dreapta dar și martorii care au declart că nu era singur în cabină. La audieri femeia de 40 de ani martori cheie în anchetă a recunoscut că a făcut autostopul şi că bărbatul încerca să o dezbarce în mers când a pierudt controlul volanului Potrivit anchetatorilor șoferul este direct responsabil de tragedie și cel mai probabil firmele de asigurări nu ii vor acorda despăgubii. El riscă inschisoare pentru ucidere, vătămare corporală din culpă și distrugere.

Sursă: europafm.ro

Sursă foto: digi24

Articolul precedent
Articolul următor

Politica