sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Sorin Cârțu: “Obiectiv play-off”

Craiova a terminat sezonul pe locul cinci. Este un rezultat remarcabil față de cum a început sezonul, după primele șase runde fiind ultima clasată cu șanse mici de supraviețuire. Salvatori au fost Sorin Cârțu și Emil Săndoi, care după ce s-a zvonit că pleacă de la echipă în această vară au fost confirmați de cuplul de patroni Rotaru și Andrici.

“Am fost confirmați în funcție de patroni, atât eu cât și Săndoi, nici nu se punea problema altfel pentru că mai aveam contract până la finalul campionatului 2015-2016, pe 15 iunie vom relua pregătirile, Pe 16-17 vom efectua vizita medicală în Craiova, iar pe 19 vom pleca în cantonament în Austria unde vom sta până pe 3 iulie, pe 11 iulie urmâd a începe noul sezon ”, a spus directorul tehnic Sorin Cârțu. În ce privește obiectivul pentru noul sezon, Sorrinacio a afirmat: “După ce anul acesta ne-am clasat pe locul cinci, anul viitor ne propunem clasarea pe un loc care să ne permită intrarea în play-off și de ce nu să obținem un loc care ne duce în cupele europene mai ales că din 2016-20017 putem participa în Europa”. Cât despre lotul care îl vor avea la dispoziție, Cârțu a comentat: “Am discutat deja despre prelungirea contractului lui Izvoranu, mai avem nevoi de 2-3 jucători, am pus ochii p câțiva, dar depinde de posibilitățile patronului, va conta politica de salarizare și disponivâbilitatea la cumpărare. Vom încasa din drepturile TV în jur de peste 2.500.000 de euro, dar asta e treaba dânșilor”. Despre căpitanul alb-albaștrilor, Pablo Brandan, Cârțu a spus: “Noi sperăm să rămână, este antrenorul din teren, s-a văzut că fără el nu am obținut rezultatele dorite, însă are oferte din China și va fi greu de ținut”.

 

"Pentru mine CSU este Universitatea"

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Fost fotbalist al Universității Craiova, Sorin Cârțu afirmă cu tărie că pentru el, actuala echipă este Universitatea Craiova: " Am jucat la CS Universitatea Craiova. Cu această formație am obținut performanțe atât ca jucător cât și ca antrenor, restul nu mai contează. Despre Mititelu ce să spun? Cine e? Un profitor de pe urma a ceea ce am făcut noi fotbaliștii!”

 

 

 

spot_img
spot_img

Politica