vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Darius Vâlcov nu mai e pesedist. În acte

Fostul ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov, a demisionat din Senat, dar şi din PSD.

Astfel, luni, Vâlcov şi-a depus demisia din calitatea de senator, demisie ce urmează să intre marţi în atenţia Biroului Permanent al Senatului. Se va lua act de această demisie, iar ulterior plenul Senatului va constata vacantarea postului de senator deţinut de Darius Vâlcov.
Vâlcov a fost ales senator, din partea PSD, în colegiul uninominal nr. 1 din circumscripţia electorală nr. 30 Olt.

Pe de altă parte, organizaţia PSD Olt a anunţat, tot luni, că Darius Vâlcov a demisionat şi din partid.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit unui comunicat al departamentului de comunicare al PSD Olt, remis luni AGERPRES, „astăzi, 25 mai, Darius Vâlcov şi-a înaintat demisia din calitatea de membru al Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat Olt. Acesta şi-a motivat demisia astfel: 'Motivele luării acestei decizii sunt trimiterea în judecată a cazului meu şi dorinţa de a mă retrage din spaţiul politic şi public al României". Organizaţia Partidului Social Democrat Olt a luat act de această demisie”.

Darius Vâlcov a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă, spălare de bani, efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană ori încheierea de tranzacţii financiare, utilizând informaţiile obţinute în virtutea funcţiei, atribuţiei sau însărcinării sale, în formă continuată. Primarul suspendat al Slatinei, Minel Prina, este şi el judecat în acest dosar.

 

 

Politica