vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

19, pentru operaţiunea Serbia

Selecţionerii Tomas Ryde şi craioveanul Bogdan Burcea s-au decis asupra jucătoarelor pe care vor miza în barajul de calificare la Campionatul Mondial feminin de handbal din acest an. Cei doi selecţioneri au convocat 19 handbaliste: Ungurenu, Munteanu, Dedu, Ardean, Hotea, Nechita, Chiper, Tătar, Chintoan, Manea, Neagu, Brădeanu, Constantinescu, Perianu, Buceschi, Geiger, Vizitiu, Vădineanu, Mihalschi.

Partida tur se va desfăşura pe 6 iunie, în deplasare, la Kraljevo, cu începere de la ora 19:00. Meciul a fost devansat cu două ore faţă de programarea iniţială, probabil şi pentru a evita o concurenţă cu finala Ligii Campionilor la fotbal, ce se va desfăşura în aceeaşi seară. Jocul retur se va desfăşura o săptămână mai târziu, la Cluj.
Lotul României se va reuni în 30 mai, la Cluj, iar după câteva zile de pregătire va pleca în Serbia pentru partida tur. Tomas Ryde a convocat cam tot ce are mai bun handbalul românesc la dispoziţie. Faţă de garda obişnuită, suedezul va miza la dubla cu Serbia pe Geiger şi Vizitiu, Supriza ar putea fi însă Claudia Constantinescu de la HC Zalău. Vădineanu şi Mihalschi revin la rândul lor în echipa naţională.

 

Politica