duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Atenţie! Se fură din spital

Dacă ajungeţi la spital, aveţi grijă unde vă lăsaţi banii şi alte bunuri de valoare! Hoţii nu au limite şi pot deveni violenţi. O astfel de situaţie s-a petrecut la Slatina.

Unei femei internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiu i-au fost furaţi banii. Femeia îi lăsase în salon. Infirmiera care era de gardă l-a suprins pe hoţ. Ca să scape, acesta i-a dat un pumn femeii şi a fugit. Poliţia a fost alertată, hoţul a fost prins, iar, vineri, magistraţii slătineni au decis ca bărbatul, de 47 ani, să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

“La data de 15.05.2015, Judecătoria Slatina a dispus arestarea preventivă, pe o durata de 30 zile, a unui bărbat, de 47 ani, din municipiul Slatina, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. În ziua de 14.05.2015, o femeie, din municipiul Slatina, a sesizat faptul că, în timp ce se afla internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, i-a fost sustrasă o sumă de bani.În urma cercetărilor efectuate, în aceeaşi zi, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe P. Ninel, de 47 ani, din municipiul Slatina, care este bănuit că i-ar fi sustras persoanei în cauză, din salon, 90 de lei. Fiind surprins de infirmiera de gardă pe secţie, pentru a scăpa, ar fi lovit-o cu pumnul peste faţă pe aceasta. În urma loviturilor primite, infirmiera a suferit leziuni, ce necesită pentru vindecare 6-7 zile de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Olt.

Politica