luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

LIGA A IV-A MEHEDINȚI- S-a stabilit deja campioana

După ce câştigase şi precedentele trei partide-directe din acest sezon, cu scorurile de 3-1, 4-3 şi 2-1, CS Pandurii Cerneţi a trecut şi în etapa a XXIII-a de Recolta Dănceu. Sâmbătă, liderul s-a impus cu 3-2, după un joc cu răsturnări de rezultat şi două cartonaşe roşii. Oaspeţii au condus cu 1-0 la pauză, datorită reuşitei lui Mădălin Mătăsăreanu (38), dar, în decurs de doar 2 minute, gazdele au întors rezultatul, prin Robert Țogoe (69) şi Cosmin Tăerel (71). În minutul 58, Cătălin Chirfot, de la Recolta Dănceu, şi Adrian Nedelcea, de la Pandurii Cerneţi, fuseseră eliminaţi pentru fault, respectiv injurii. Liderul a avut puterea să revină în joc şi golgheterul Mădălin Mătăsăreanu a mai punctat în două rânduri, în minutele 81 şi 90, iar Cerneţiul s-a distanţat la 13 puncte de Dănceu, înaintea ultimelor 5 etape rămase de disputat din acest sezon. Ţinând cont că ASFC Drobeta, adversară pe care liderul urma s-o întâlnească peste două runde, a fost exclusă săptămâna trecută din campionat, CS Pandurii şi-a adjudecat, matematic, titlul de campioană judeţeană, după ce, sezonul trecut, se clasase pe locul al VII-lea, din 14 participante.

În sezonul 2014-2015, Liga a IV-a Mehedinţi şi-a schimbat formatul de desfăşurare, jucându-se în sistem două tururi – două returi, situaţie în care cele 8 echipe înscrise în competiţie se întâlnesc de câte patru ori pe parcursul campionatului.

 

Meciuri încheiate prematur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă la Dănceu s-a jucat tot meciul, celelalte două partide ale rundei s-au încheiat prematur. La Strehaia, Viitorul Cujmir s-a prezentat doar cu 7 jucători, iar, în minutul 25, la scorul de 5-0 pentru gazde, unul dintre componenţii echipei-oaspete s-a accidentat şi n-a mai putut continua jocul, astfel că arbitrul a fluierat, conform regulamentului, finalul meciului.  La Şimian, cele două combatante s-au prezentat în efectiv complet, dar, în minutul 78, imediat după ce AS Corcova a deschis scorul, prin Marius Cioabă, jucătorul echipei-gazdă Mitel Ionescu, l-a lovit pe arbitrul-asistent Ionuţ Baiaş, care n-a mai putut continua partida. Astfel, s-a fluierat sfârşitul jocului, iar AS Corcova a câştigat meciul cu 3-0, la masa verde, şi a urcat pe ultima treaptă a podiumului, de unde a detronat chiar echipa severineană.

Vezi rezultate, clasament și program etapa următoare în ediția tipărită a cotidianului regional "Jurnalul Olteniei"

Politica