duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

De defensivă se leagă reculul CSU

În încercarea de a elucida slabele rezultate ale CSU din ultimele cinci runde am purtat o scurtă discuție cu antrenorul principal, Emil Săndoi. 

Rep. : Salut Emil, echipa trece printr-o perioadă mai nefastă, și-a pus amprenta și decizia prin care CSU nu poate evolua în Europa?

E. Săndoi: Într-adevăr, trecem prin momente mai grele. Poate și această decizie a provocat o delăsare în joc, dar așa cum am spus atunci când obțineam rezultate pozitive, că vor veni și înfrângeri, iată că ele au sosit. Nu ne convine, dar asta e viața în parcursul oricărei echipe. Sunt urcușuri și coborâșuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rep.: Atunci, poate jucătorii nu mai trag gândindu-se că se va renunța la serviciile lor? S-a vorbit că vine Teixeira, Geraldo ori Lung jr.

E. Săndoi: Nu cred că se pune problema așa. Nu am renunțat deocamdată la nimeni. Nu s-au dat nume, așa că nu este cazul. E drept, vor fi jucători la care se renunță, vor fi jucători care vor dori ei să plece, dar aceste decizii se vor lua la finalul sezonului. Atunci vom trage linie și vom lua deciziile corecte. Până atunci, cei care sunt introduși în teren trebuie să-și facă datoria, să dea ce au mai bun în ei să câștige.

Rep.: Presiunea unui loc pe podium să fie cauza decăderii?

E. Săndoi: Presiune există oricând, dacă spunem acum că locului trei i-a speriat, atunci ce să mai spunem când echipa avea două puncte! Recunoaștem perioada grea pe care o traversăm, dar sperăm să treacă cu ocazia primului joc (n.r. – sâmbătă cu CSMS Iași). Mai sunt patru meciuri de jucat, încercăm să luăm cât mai multe puncte și să ne păstrăm o poziție fruntașă în clasament.

Rep.: Atunci defensiva să fie vinovată de recul, știind că a fost punctul forte, iar cu Brașov și Botoșani a greșit?

E. Săndoi: Din păcate pentru noi, s-au făcut foarte multe greșeli individuale  și de poziționare care s-au văzut pe tabela de marcaj. Așa cum am spus vom încerca să le remediem.   

Curelea nu și-a revenit după accidentare

CSU joacă fără un vârf de atac veritabil, Nuno Rocha și Bawab fiind mijlocași, iar Săndoi recunoaște că este un impediment. “Revenirea lui Curelea s-a prelungit, iar pe un joc pozițional am avut de suferit. Știm că sunt probleme  în acest compartiment ofensiv și în vară vom vedea ce e de făcut. Ori va reveni Curelea, ori vom găsi soluții în altă parte”.

Emil Săndoi: “Cu Iași e un meci ca oricare altul de campionat. Nu contează cum se numește adversarul, important e să joci și să câștigi. Spre exemplu, noi nu am pierdut cu Steaua, Dinamo ori Astra, dar am pierdut cu FC Brașov și am făcut egal cu Mediaș, echipe aflate la retrogradare ”

sursa foto: csuc.ro

Politica