sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Patru persoane salvate de pompieri

Vineri, 17.04.2015, la ora 12.51, Staţia de pompieri Vânju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, pe DJ 606, la ieşire din oraşul Vânju Mare, la un accident rutier soldat cu persoane încarcerate. Pompierii au acţionat pentru descarcerarea a patru persoane din autoturismul care se afla răsturnat în afara părţii carosabile, a cincea persoană ieşind din autoturism singură. Două dintre victime au fost preluate de ambulanţele SAJ sosite la faţa locului şi transportate la U.P.U. Au fost asigurate măsuri de înlăturare a riscului de producere a unui incendiu.  Tot vineri, la ora 16.53, Detaşamentul de pompieri Orşova a intervenit cu o autospecială de primă intervenţie, în municipiul Orşova, zona Dealul Alion, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată. Au ars vegetaţie uscată şi litieră pe o suprafaţă de cca. 4 ha.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost  determinată de crearea din culpă a condiţiilor de a genera incendiul. Sâmbătă, 18.04.2015, la ora 14.49, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Orşova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, în  oraşul Băile Herculane, str. Valea Cernei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. La stingerea incendiului a participat şi SVSU Băile Herculane, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi 3 voluntari. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de crearea din culpă a condiţiilor de a genera incendiul.  Tot în cursul zilei de sâmbătă, la ora 15.47, Detaşamentul de pompieri Drobeta-Turnu Severin a  intervenit cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, în municipiul Dr.Tr.Severin, str. Colomfirescu nr. 261, pentru îndepărtarea unui element de construcţie care punea în pericol pietonii şi autoturismele din zonă.  

Duminică, 19.04.2015, la ora 15.42, două echipaje de pompieri, din cadrul Pichetului Strehaia, au intervenit, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, în saul Petra, comuna Bâcleş, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească construită din lemn. La stingerea incendiului a participat şi SVSU Bâcleş cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi trei membri voluntari. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost efectul termic determinat de un aparat electric, în urma acţiunilor de tăiere şi lipire fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica