duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova conduce Dinamo în finala mică

Echipa masculină de volei SCM “U” Craiova a câştigat sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (25-17, 16-25, 25-20,  25-20) primul meci al finalei mici din Divizia A1.
La finalul partidei, antrenorul Dănuţ Pascu s-a arătat mulţumit de rezultat, însă este conştient că jucătorii săi mai au mult de luptat până vor obţine locul 3 în clasamentul Diviziei A1. 
 
Am obţinut o victorie muncită, în care a trebuit să facem eforturi deosebite. Ca de obicei, în stilul nostru caracteristic, am început bine, după aceea ne-am relaxat, am băgat echipa adversă în joc, iar apoi jocul a avut alt aspect. Meciul cred că a fost frumos pentru public şi apreciez că jucătorii au rezistat până la sfârşit presiunii. Am câştigat cu 3-1, dar să nu uităm că este un prim meci câştigat şi pot să mai fie încă patru. Am greşit destul de mult, am pierdut destule mingi neforţate, probabil şi pe fondul lipsei de concentrare sau de oboseală.
A punctat Pascu
 
Jocul al doilea a avut loc aseară, după închiderea ediţiei, tot în Polivalenta din Bănie. În finala mică se va juca după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri“. Partidele trei şi patru sunt programate la Bucureşti, pe 25 şi 26 aprilie, iar dacă va mai fi nevoie, decisivul se va disputa pe 30 aprilie, în Bănie.

Politica