miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dinamo, victimă pentru bronz?

La fel ca şi în sezonul trecut, Craiova şi Dinamo se vor lupta pentru ocuparea locului 3 la finalul campionatului. Atunci, alb-roşii au avut câştig de cauză, însă acum sportivii noştri par mai montaţi să nu rateze bronzul.  
Antrenorul Dănuţ Pascu a prefaţat duelul cu Dinamo, care se poate întinde pe cinci meciuri.

Suntem în aceeaşi situaţie de anul trecut, în care o să ne luptăm cu Dinamo pentru locul trei, în aceleaşi condiţii – primele două meciuri la Craiova, următoarele două la Bucureşti şi dacă va fi nevoie, decisivul la Craiova. Dinamo este o echipă care de ani de zile are o caracteristică specială – joacă foarte bine la începutul şi la finalul campionatului. Ne-am pregătit cu toată seriozitatea pentru aceste meciuri şi încercăm să jucăm mai bine, astfel încât să nu mai păţim ca anul trecut, când am pierdut locul trei. Sper ca jucătorii să fie conştienţi de această şansă care li se oferă. Până la urma-urmei, o medalie este un rezultat foarte bun într-un campionat naţional. Un campionat care anul acesta a fost foarte disputat. Prin urmare, trebuie să speculăm această ultimă etapă a campionatului şi să încercăm să obţinem un rezultat bun.
A declarat Dănuţ Pascu, la conferinţa de presă susţinută ieri

Acesta a reamintit de rivalitatea cu Dinamo.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu mai spus de faptul că jucăm cu Dinamo. Este această dispută oltenească cu Dinamo la orice sport. Lucrul acesta trebuie să ne motiveze şi ne obligă şi faţă de publicul spectator să facem meciuri bune şi să facem tot posibilul să câştigăm.Aşteptăm să vină un public cât mai numeros, ţinând cont că vor fi ultimele meciuri din acest campionat pe teren propriu. Următorul sezon începe în prima săptămână din luna octombrie.
A mai spus Pascu

Spectatorii, aşteptaţi la sală

Tehnicianul craiovean consideră că o victorie cu Dinamo i-ar face pe suporteri să uite eşecurile cu Zalău şi Constanţa.

Aştept din partea băieţilor un angajament maxim, o motivaţie maximă şi o dorinţă de victorie care să ducă la o luptă frumoasă şi plăcută. Dinamo este o echipă care a avut un parcurs bun în acest campionat, dar trebuie să recunosc că nu sunt de calibrul celor de la Constanţa sau Zalău. Spun eu că sunt o echipă apropiată de valoare cu noi. Asta o dovedesc şi rezultatele şi locurile pe care le-am ocupat în campionat. Diferenţa la momentul jocului o vor face motivaţia, dorinţa de victorie, ambiţia, devotamentul, spiritul de luptă. Dacă am obţine o medalie ar fi o satisfacţie, atât pentru mine ca antrenor, cât şi pentru jucători, ar fi un lucru benefic pentru ei şi la CV – ul fiecăruia, dar şi încununare a acestui sezon în care s-a muncit mult, s-a dat dovadă de seriozitate.
A conchis Dănuţ Pascu

Căpitanul alb-albaştrilor, Laurenţiu Lică, vede o luptă crâncenă cu Dinamo.

Ne pregătim de linia dreaptă a campionatului. Până la urmă, aici culegem laurii şi sunt convins că vom da totul pe teren. Vom încerca să facem meciuri cât mai bune. Dinamo este o echipă care ne poate pune probleme. Noi vom încerca să conştientizăm că jucăm cu o medalie pe masă. Este al treilea an consecutiv când Craiova se bate în fruntea clasamentului, când jucăm în careul de aşi. În săptămâna premergătoare meciurilor cu Dinamo, am încercat să le punem pe tapet străinilor, mai ales eu am încercat să le explic rivalitatea între cluburi. Ei erau bine instruiţi şi ştiau despre ce este vorba datorită meciurilor din campionat. Încercăm să ne motivăm maxim şi vom aborda aceste întâlniri cu maximă seriozitate. Ne dorim o medalie, să terminăm campionatul cu fruntea sus. Din punctul meu de vedere, s-a realizat o performanţă notabilă în acest an.
A punctat Laurenţiu Lică

Primele două partide dintre SCM “U” Craiova şi Dinamo vor avea loc, în Sala Polivalentă, sâmbătă, de la ora 18.00, şi duminică, de la ora 19.30. Se va disputa după sistemul “cel mai bun din cinci meciuri”.

Politica