sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au simţit cum e să trăieşti ca un fotbalist

Deşi ghinionul a făcut să nu meargă mai departe de faza grupelor, chiar dacă a bifat două victorii din trei partide, Junior Craiova a trăit o experienţă frumoasă la trofeul “Juniorul”, organizat săptămâna trecută pe terenurile federaţiei de la Buftea şi Mogoşoaia. Competiţia a adunat echipe foarte bune din ţară, dar şi din statele vecine, desfăşurându-se pe mai multe categorii de vârstă. La copii născuţi după 2004, categorie unde au evoluat şi “leuţii”, sistemul competiţional a presupus o fază a grupelor, unde s-au format două grupe de câte patru echipe, o rundă semifinală şi, în cele din urmă, partida finală. Juniorii craioveni au picat în grupe alături de Zimbrul Chişinău, Juniorul Bucureşti(formaţia organizatoare) şi Cherno More Varna.

În prima partidă, disputată împotriva grupării din capitală, elevii lui Cătălin Gârleşteanu s-au impus la limită, scor 1-0. Un debut bun care a fost dublat de încă o victorie în faţa lui Zimbrul Chişinău, cu scorul de 2-0.
Din nefericire, în ultimul joc, juniorii craioveni au pierdut în faţa bulgarilor de la Cherno More Varna şi au ratat calificarea mai departe, ocupând locul trei în grupă după ce a fost devansată în clasament din cauza golaverajului mai slab. Totuşi, perioada petrecută la acest turneu a fost o experienţă importantă pentru puii de leu, care au putut simţi cum se trăieşte ca un fotbalist profesionist, dispunând de condiţii foarte bune de cazare, masă şi joc.

A fost o experienţă foarte bună pentru copii, au văzut cum e să trăieşti ca un fotbalist profesionist, ca să zic aşa. Am dispus de condiţiile excelente de cazare, de masă, de joc, a fost o participare care îi ajută pe elevii mei în perspectivă. Dacă marcam cu un gol mai mult, am fi obţinut şi calificare în semifinale, dar asta este, ceea ce contează este faptul că aceşti copii au avut parte de un turneu puternic, au jucat trei meciuri bune şi s-au simţit bine, în nişte condiţii, repet, foarte profesioniste.
A declarat Cătălin Gârleşteanu, antrenorul Junior Craiova

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica