luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Straie populare în miniatură, în expoziţie la Aeroportul Craiova

În Galeria Pietonală a Aeroportului Craiova stau expuse straiele populare în miniatură realizate de Mihaela Tomescu, directorul Căminului Cultural Giurgiţa.
Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj a deschis vineri, 20 martie 2015, expoziţia de artă tradiţională “Straie populare în miniatură”.

Călătorii vor avea ocazia să admire piese unicat care reamintesc frumuseţea costumului popular autentic din regiunea Oltenia şi din părţile Sibiului. De asemenea, pe şevaletele puse la dispoziţia noastră de Muzeul Olteniei, sunt reprezentate şi straie specifice etniilor care trăiesc în aceste locuri.
Au transmis organizatorii

Expoziţia Straie populare în miniatură va rămâne deschisă în Galeria pietonală a Aeroportului Craiova până pe 3 aprilie 2015, urmând ca după 4 aprilie 2015 să se mute la Centrul Multifuncţional Craiova, cu ocazia Festivalului Primăverii.
Vernisajul acestei expoziţii a avut loc la 19 februarie 2015, în Galeriile “Cromatic”, la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica