miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Săptămâna teatrului, la Colibri

Vor fi şi Porţi Deschise pentru curioşii ce vor să descopere mai multe din tainele teatrului
La Teatrul Colibri au loc o serie de evenimente în perioada 20 – 27 martie 2015 de Săptămâna Teatrului. Actori veniţi din mai multe colţuri ale ţării se vor afla la Craiova să susţină ateliere şi spectacole pentru micuţii craioveni şi nu numai.

Astăzi de la 10:30 – Autobuzul cu păpuşi porneşte iar la drum cu spectacolul La bulivar, birjar, la bulivar!. De la ora 11:00, actorii Sorin Dorobanţu şi Nuţi Dorobanţu din Arad susţin la Liceul de Arte “Marin Sorescu” un atelier de creaţie, iar la ora 16:00 vine rândul actorilor Geo Dinescu şi Marin Fagu din Bucureşti să dea startul atelierelor de creaţie.

Marţi, 24 martie de la ora 10:30 Autobuzul cu păpuşi reia traseul cu spectacolul La bulivar, birjar! La bulivar! La 10:00 şi 11:30 are loc spectacolul Cine va păzi clopoţeii al Teatrului de Păpuşi “Prichindel” – Alba Iulia. De la 11:00 din nou vor fi ateliere de creaţie susţinute de Sorin Dorobanţu şi Nuţi Dorobanţu – Arad şi Geo Dinescu şi Marin  Fagu – Bucureşti la Liceul de Arte “Marin Sorescu”. Tot la 11:00 se desfăşoară vernisajul expoziţiei de scenografie a Teatrului Colibri în sala Studio a Teatrului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Miercuri, 25 martie, autobuzul cu păpuşi este de la 10:30 din nou pe străzile Craiovei cu spectacolul La bulivar, birjar! La bulivar!. Tot miercuri, în intervalul 10:00 -16:00, porţile sunt deschise la ElectroCOLIBRI.

Joi, 26 martie de la 10:30 – Autobuzul cu păpuşi – spectacol, iar la  19:00 – Spectacol  American Buffalo– o producţie a Teatrului ACT Bucureşti.

Iar vineri, 27 martie, când este  ZIUA MONDIALĂ A TEATRULUI – ITI, de la ora 16:00 are loc vernisajul expoziţiei Fotografie de teatru a fotojurnalistului Bogdan Dănescu.

De la 17:00 se desfăşoară, la Teatrul Colibri,  Competiţia Tinereţii – un eveniment organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj.

Politica