marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sănătate prin sport, tonifiere, masaje anticelulitice şi de relaxare la SanGym

SanGym Craiova, situat în Craiova pe Calea Severinului, nr. 7R, este o sală de fitness care oferă o multitudine de alternative de slăbit. Persoanele care păşesc în acest centru pot face aerobic, fitness, cardio, budy-building, tae-bo, electrostimulare, pot beneficia de masaje anticelulitice şi de relaxare. De asemenea, fiecare persoană are parte de un program personalizat, iar instructorul dă sfaturi şi asigură asistenţă pe toată durata antrenamentului. SanGym oferă servicii pentru întreţinerea corporală la cel mai înalt nivel, folosind aparatură performantă. Abonamentele sunt structurate în funcţie de exerciţiile efectuate de către clienţi, iar până în ora 15.00 preţurile sunt mai mici. Pentru elevi şi studenţi abonamentele sunt reduse.

Preţurile sunt făcute pe program, dimineaţa pentru că este mai liber şi încercăm să aducem clienţii în sală, să nu fie aglomeraţie, sunt mai mici, dimineaţa între 8.00-15.00. Suntem printre singurele săli de fitness care oferim facilităţi elevilor şi studenţilor. În abonament este inclus şi instructorul, îi face un program, îl ajută să-şi facă antrenamentul. Sunt sprijiniţi tot timpul, pentru că dacă nu ai mai făcut sport, poţi să faci diverse întinderi, rupturi, soliciţi foarte mult coloana. Se începe pe un anumit program lejer, de încălzire a muşchilor şi treptat se ajunge la o intensitate cu care se lucrează să se şi vadă rezultate.
Violeta Anghel, administrator San Gym

Dau sfaturi şi în sens medical

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele care intră într-un proces de slăbit trebuie să se înarmeze cu răbdare, voinţă, iar pe lângă sport, trebuie să urmeze şi o dietă echilibrată. SanGym Craiova se află de 7 ani pe piaţă, iar oamenii care calcă pragul centrului sunt întâmpinaţi de instructori specializaţi care pot să indice ce tipuri de exerciţii sunt potrivite pentru fiecare persoană în parte. De asemenea şi persoanele care doresc doar să se menţină în formă sau să-şi tonifieze corpul pot obţine rezultate la SanGym. După ce au făcut diferite tipuri de exerciţii, clienţii SanGym urcă un etaj superior şi pot beneficia de masaj.

Aerobic se lucrează cu instructorul la sol, faci diverse exerciţii cu propria ta greutate, faci cam toate tipurile de exerciţii într-o oră, iar la fitness se lucrează cu greutăţile, aparate, defineşti mult mai bine corpul. Cu amândouă poţi slăbi, dar pe fitness, mai întâi începe să crească masa musculară. Masa musculară creşte sub grăsime, teoretic tu slăbeşti, dar pe cântar eşti mai greu fiindcă muşchiul cântăreşte mai mult decât grăsimea. Este un impact psihologic, vii la sală, te-ai urcat pe cântar şi în loc de 60 kg, ai 61, dar tu ai slăbit, doar că muşchii sunt mai grei. În principiu, recomand să se înceapă cu aerobic cine vrea să slăbească, apoi fitness să se definească. Persoanele slăbuţe pot să înceapă direct cu fitness. Se lucrează în funcţie de corpul, puterea lui, problemele medicale care le are, instructorii au o anumită pregătire şi pot să zică, dacă au ceva la coloană, îi indică să facă exerciţii şi în funcţie de problemele medicale pe care le au, nu pot să facă precum ceilalţi. Aerobicul la noi este destul de complex. Fata are orele împărţite, odată cu tae bo, odată aerobic, le combină pentru a ajunge un anumit rezultat. Aici găsiţi instructori pregătiţi, amabili cu toată lumea, este un colectiv frumos, toată lumea vine să facă sport, de drag, vine să socializeze, să se simtă bine, şi acest lucru e important. Pe lângă faptul că face sport îşi găseşte şi nişte prieteni, reuşeşte să iasă din atmosfera zilnică. Reuşim să ne pliem după clienţi, într-un stadiu destul de armonios. Ne ajută oarecum să ne detaşăm de sălile celelalte. Oamenii vin din diverse motive la sală, unii că se plictisesc sau că vor să slăbească, sau pur şi simplu să socializezi. Trebuie să te afli într-un mediu în care să găseşti cam ce vrei tu. Este foarte importantă socializarea şi să ştii să te apropii de ei, să-i înţelegi. Sunt clienţi care vin de mulţi ani la noi. Cu unii dintre ei ieşim în oraş.
A declarat Violeta Anghel

Aromaterapie cu portocale şi masaj anticelulitic cu ulei din ardei de paprika

Avem masaj anticelulitic, ajută foarte mult, pune circulaţia în mişcare, la aspectul pielii şi combinat cu sport. Sportul ajută muşchii, masajul ajută pielea, este o combinaţie frumoasă când ai nişte depozite de grăsime inestetice. Se slăbeşte şi în centimetri pe masaj, poţi să pierzi până la 5 centimetri în circumferinţă la un masaj susţinut, de 8-10 şedinţe. Se slăbeşte mult pe coapse, şolduri, acolo se vede mai mult. Dacă slăbim este foarte important să facem şi masaj ca să rămână pielea elastică, să nu se vadă urât. Avem şi masaj de relaxare. La anticelulitic folosesc un ulei care ajută la arderea grăsimilor, din ardei de paprika, pe partea de relaxare folosesc aromaterapie, cu portocale, levănţică, pentru a stimula anumite simţuri şi persoana să fie relaxată. Electrostimularea activează circulaţia şi acest fapt stimulează şi musculatura, se slăbeşte în centimetri şi ajută şi la topirea grăsimilor. Eu combin foarte bine electro cu masajul. De exemplu, cine face sport mai rar, atunci rezultatele sunt frumoase. Le dăm sfaturi şi spre o dietă, să consume anumite produse sau să scoată anumite produse din alimentaţie. Ne permitem să-i îndrumăm fiindcă facem sport şi suntem de mulţi ani pe piaţă. Fiecare persoană care vine aici şi are nevoie de un sfat îl găseşte tot timpul. Sunt anumite reguli ce trebuie respectate, să nu mănânci imediat după ce ai făcut sport, deoarece consumi foarte multă energie, dacă mănânci, atunci organismul o să depună, tot ce a consumat, extrage din mâncare, trebuie să avem grijă ce mâncăm. La o oră jumătate, două după, trebuie să mâncăm. Nu sunt adepta dietelor, dar trebuie să ştii că dacă ai avut poftă şi ai mâncat o felie de pizza, nu o mânca toată, doar o felie şi apoi la următoarea masă, fă-ţi o salată. Trebuie răbdare, voinţă să slăbeşti şi să înţelegi că e un proces lung. Trebuie să fie conştienţi că nu pot să slăbească mâine, dacă s-au îngrăşat într-un an, doi, trei, nu există mâine la slăbit, adică nu o să fie 90-60-90 mâine, nu avem cum şi nici nu este ok dintr-o dată foarte mult, încercăm să le spunem şi am reuşit cu nişte persoane. Sunt nişte domni care vin de 6-7 luni şi pentru vârsta dânşilor arată foarte bine, s-au definit frumos. O doamnă a slăbit 10 kg, este a treia lună de când face sală şi este foarte mulţumită.
A precizat Violeta Anghel

SanGym este situat lângă hypermarketul Auchan Craioviţa.

Vă aşteptăm la SanGym Craiova, pe Calea Severinului Nr.7R
Nr. Tel: 0351/451.029 sau 0766/339.999

Politica